Poradna Cata Ecoflow LF

Autor: | Vloženo: 09.12.2015 000 07:51 | Témata: Poradna Cata Ecoflow LF

Životnost a výkon přístroje?

Dobrý den
Zajímá mě jakou životnost uvádí výrobce u tohoto vysoušeče.
Ve firmě bychom rádi zaměnili papírové ubrousky za vysoušeče. Ovšem návratnost poř. ceny při záměně ubrousků za 13 vysoušečů je kolem 24 měsíců.

Dále by mě zajímalo jak vysoký výkon opravdu vysoušeče mají. Vím že výkon udávaný výrobcem na papíře, se může v realitě trochu měnit.

Vyrovná se opravdu tryskovým vysoušečům ?

Aby zaměstnanec nestál u vysoušeče 5 minut a nakonec si ruce neotřel do pracovního oděvu.

  • 9. prosince 2015 - Oficiální zástupce obchodu Simply Clean s.r.o.

    Dobrý den,
    výrobci mají tendenci přehánět, nicméně vysoušeče jsou ekonomickým řešením pro frekventovaná místa, kde je spotřeba papíroviny veliká. Upřímně mě překvapuje cena tohoto vysoušeče, která je až příliš vysoká. V cenové kategorii od 10.000,- Kč výš se dají pořídit i JET vysoušeče (ty kvalitní od cca 15.000,- bez DPH). Co se týká rychlosti osoušení, JETy jsou v podstatě 2-4sekundové, podle rychlosti tahu rukou. Klasické se pohybují okolo 10-15 sekund (a déle) podle výkonu a designu (osoušeč může být výkony, ale foukat všude kolem).

    V naší nabídce máme především osoušeče LOSDI, které jsou kvalitní a úspěšně se používají v restauracích po celé ČR. Zatím bez reklamací, či stížností. Pokud máte zájem řešit problematiku důkladně, kontaktujte nás. Postaráme se o Vás!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.